З настанням перших теплих днів та по закінченню осінніх сезонних робіт громадяни починають господарювати на городах, подвір’ях, прилеглих територіях. І на жаль, часто таке прибирання завершується спалюванням залишків листя, сухої трави, і часто – навіть різного сміття при цьому нехтуючи особистою безпекою та не звертаючи увагу на інформаційні таблички про проходження газопроводу поблизу місць розпалювання багаття. В такому випадку добрі наміри при наведенні чистоти і порядку можуть мати згубні наслідки для довкілля і здоров’я людей.
Звертаємо увагу громадян, що чинним природоохоронним законодавством заборонено спалювання сухої рослинності, стерні та, тим більше, будь-якого сміття і особливо в місцях підвищеної небезпеки в таких як проходження газопроводу.
У зв’язку з вище зазначеним ПАТ «Уманьгаз» просить дотримуватись правил пожежної безпеки в умовах природного довкілля, не спалювати суху траву та залишки рослинності, не провокувати таким чином виникнення пожеж, котрі можуть завдати чимало шкоди людям та довкіллю.
З повагою,
Голова правління ПАТ «Уманьгаз» О.М. Мусієнко

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло