До уваги замовників послуг ПАТ «Уманьгаз» та представників
органів місцевого самоврядування!

У відповідності до Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води централізованого питного водопостачання та водовідведення», та з врахуванням вимог Постанови НКРЕКП від 30.06.2017 р. №866 “Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг”, ПАТ “Уманьгаз” оголошує про початок відкритого обговорення проекту Плану розвитку газорозподільної системи ПАТ “Уманьгаз” на 2018-2027 роки.
Метою розгляду проекту Плану розвитку газорозподільної системи ПАТ “Уманьгаз” є необхідність виконання усіх заходів для підтримання газових мереж в належному технічному стані, забезпечення безперебійного та безаварійного транспортування природного газу споживачам на території ліцензійної діяльності ПАТ “Уманьгаз”.
Пропозиції та зауваження просимо повідомляти ПАТ «Уманьгаз» за електронною адресою: umangaz_vtv@ukr.net або поштою на адресу: 20300, м.Умань, вул.Деревʼянка,19 у період з 01 листопада по 14 листопада 2017 року включно.
Відкрите обговорення Проекту Плану розвитку газорозподільного підприємства ПАТ “Уманьгаз” на 2018-2027 роки відбудеться 15.11.2017 року о 10-00 год. за адресою: м.Умань, вул.Деревʼянка,19, 2 поверх (актовий зал).

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло