У відповідності до вимог Правил безпеки систем газопостачання (НПАОП 0.00-1.76-15), зареєстрованих Мінюстом України 08.06.2015 р. за № 674/27119 (розділ III п.3.2: власник (балансоутримувач та (або орендар (наймач) повинен забезпечити утримання системи газопостачання відповідно до вимог чинного законодавства України; п.3.3: власник (балансоутримувач та (або орендар (наймач) відповідає за технічний стан і безпечне користування газопроводами, газовими приладами, димовими та вентиляційними каналами). Відповідно, для забезпечення належної підготовки газифікованих об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 р.р., просимо Вас:
1.Забезпечити розробку проектної документації та облаштування вузлами обліку (з безперервною передачею даних) обсягу спожитого природного газу.
2.Заключити договори на технічне обслуговування зовнішніх та
внутрішньо-будинкових систем газопостачання (і газовикористовуючого обладнання) з підприємствами, що мають відповідні дозвільні документи.
3.Провести чергову (періодичну) перевірку стану димових та вентиляційних каналів (далі ДВК) та їх оголовків. Одержати відповідні акти про їх придатність.
4.Провести чергову повірку приладів контролю до вибухонебезпечних концентрацій горючих газів (газосигналізаторів) та інших контрольно-вимірювальних приладів.
5.Організувати чергові (при необхідності первинні) навчання відповідальних осіб за безпечну експлуатацію газового обладнання. Видати відповідні накази (при їх відсутності).
6.Переглянути наявність та при необхідності скласти (поновити) акти розподілу балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін при експлуатації системи газопостачання.
7.Забезпечити доступ працівників ПрАТ «Уманьгаз» до газового обладнання (за наданням відповідного службового посвідчення), для виконання ними службових обов’язків.
В свою чергу ПрАТ «Уманьгаз», як спеціалізоване газорозподільне підприємство, для підвищення рівня ділових відносин з учасниками ринку природного газу, пропонує свої послуги, зокрема:
-проведення технічного огляу (обходу) зовнішніх газопроводів та споруд;
-проведення настроювання параметрів спрацювання газорегулюючого обладнання ГРП, ШРП, КБРТ;
-проведення технічного обслуговування внутрішньо-будинкових систем газопостачання (від ввідного крана до кранів перед газовикористовуючими приладами), а також газовикористовуючого обладнання виробництва СНД та окремих зразків закордонного виробництва;
-виконання комплексного приладового обстеження зовнішніх (підземних) газопроводів, з видачею відповідних документів;
-виконання приладового обстеження димовентиляціних каналів з видачею відповідних актів;
-виконання проектних робіт;
-виконання замірів параметрів захисту підземних газопроводів від електрохімічної корозії;
-видача технічних умов на газифікацію об’єктів;
-виконання будівельно-монтажних робіт по спорудженню (ремонті, заміні) систем газопостачання і споруд на них, тощо.
Адміністрація ПрАТ «Уманьгаз»

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло