19.05.2018 року приємною подією у житті працівників газового підприємства м.Умані стала екскурсія до легендарного міста Лева, осередку самобутньої культури західної України. Змогу здійснити цей культурний захід в рамках забезпечення соціальних прав працівників на відпочинок, відповідно положень Колективного договору підприємств, надав профспілковий комітет ПАТ «Уманьгаз» під керівництвом Павлової І.М.
Екскурсія во Львів
Завдяки її ініціативній праці та вдалої організації, а також підтримці з боку керівництва, уманьгазівці отримали, без перебільшень, надзвичайну естетичну насолоду, здобули нагоду ознайомитися з традиціями та звичаями прикарпатського краю, оцінили надзвичайну атмосферу автентичності, колорит та вишуканість архітектурних ансамблів міста Львова – культурної перлини України.
В рамках екскурсії працівники відвідали маршрути оглядових екскурсій, які проходили вулицями середньовічного міста, відомій Площі Ринок, проспектами та вулицями, які наповненні історією. Собор св.Юра – головної святині Української греко–католицької церкви, Личаківське кладовище – один з найвідоміших та найстаріших Некрополів Європи, Високий замок – оглядовий майданчик, де відкривається панорами міста з найвищої точки Львова, Шоколадну майстерню, Кавову копальню, а також оглянули безліч унікальних об’єктів з вікна під час автобусної єкскурсії та гарно провели час і отримали незабутні враження.
Наразі сподіваємось, що започаткована профспілковим комітетом ПАТ «Уманьгаз» традиція культурно – просвітницького спрямування стане в подальшому добрим звичаєм та прикладом для наслідування іншими.
Колектив підприємства висловлює власне захоплення та щиру вдячність за можливість духовного розвитку керівництву ПАТ «Уманьгаз».
більше фото

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло