Увага! Проведення робіт в м. Умань по пров. І. Богуна №9

ПрАТ «Уманьгаз» повідомляє, що з 8год. 30 хв. з 14.09.2021р. по 16.09.2021р. будуть  проводитися роботи з реконструкції газового обладнання та газових мереж низького тиску за адресою: м. Умань, пров. І. Богуна, №9, кв.№70 та кв.№71. З метою недопущення аварійних ситуацій і нещасних випадків та відповідно до вимог «Правил безпеки систем газопостачання» буде припинено розподіл природного газу до квартир – №61,62,64,65,67,68,73,74 багатоквартирного житлового будинку за адресою: м.  Умань, пров. І. Богуна №9.

Прохання до споживачів природного газу:

  • перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання;
  • на момент пуску газу власники (орендарі) даних квартир повинні бути присутні при відновленні газопостачання, тому що працівникам газового господарства необхідний обов’язковий доступ до газового обладнання даних абонентів;
  • при відсутності доступу до газового обладнання та не реагування на вказані порушення при їх виявленні, відновлення газопостачання не відбудеться згідно «Правил безпеки систем газопостачання».

          Відновлення газопостачання буде проводитися відповідно до вимог чинного законодавства в галузі газопостачання та при відсутності заборгованості за використаний природний газ.

Відновлювати газопостачання самостійно до закінчення виконання робіт, відкривати крани і вмикати газові прилади – забороняється!!!

ПрАТ «Уманьгаз» просить з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло