Протягом жовтня згідно з заявами споживачів, фахівцями ПрАТ «Уманьгаз» виготовлено та видано 68 технічних умов та договорів на реконструкцію житлових будинків та квартир щодо поліпшення газового теплогенеруючого обладнання, 2 технічні умови та договори на приєднання нових об’єктів до ГРМ. Згідно плану розвитку газорозподільної системи на 2021 рік було замінено 129 одиниць газових лічильників.

Всі роботи, пов’язані з заміною, додатковим встановленням газових приладів, або зміною в газових мережах, виконуються з відома фахівців ПрАТ «Уманьгаз».

Власники будинків і квартир на правах особистої власності повинні своєчасно укладати договори на технічне обслуговування газового обладнання та перевірку димоходів, вентиляційних каналів.

Протягом жовтня працівниками підприємства виявлено та усунено 1688 витоків газу на газових мережах. Бригадами АДС ПрАТ «Уманьгаз» виконано 950 заявок, які надійшли від споживачів природного газу.

Інформуємо Вас, що при появі в приміщенні запаху газу абоненту необхідно негайно припинити користування газовими приладами, перекрити крани до приладів і на приладах, відчинити вікна або квартирки для провітрювання приміщення, не запалювати вогонь, не курити, не вмикати і не вимикати електроосвітлення і електроприлади, не користуватися електродзвінками, викликати аварійну службу ПрАТ «Уманьгаз» за телефоном 104.

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло