Протягом грудня 2021 року згідно з заявами споживачів, фахівцями
ПрАТ «Уманьгаз» виготовлено та видано:

49 технічних умов та заключено договорів на реконструкцію житлових будинків та квартир, щодо поліпшення газового теплогенеруючого обладнання;

3 технічні умови та договори на приєднання нових об’єктів до ГРМ;

замінено 199 одиниць газових лічильників, відповідно до плану розвитку газорозподільної системи на 2021 рік.

Звертаємо Вашу увагу, що всі роботи, пов’язані з заміною, додатковим встановленням газових приладів, або зміною в газових мережах, виконуються з відома фахівців ПрАТ «Уманьгаз».

Протягом грудня бригадами АДС ПрАТ «Уманьгаз» виконано 425 заявок, про витоки природного газу, зокрема: м. Умань – 245 заявок (на зовнішніх газопроводах – 111, внутрішньобудинкових – 134), смт. Маньківка – 119 заявок (на зовнішніх газопроводах – 45, внутрішньобудинкових – 74), м. Христинівка – 61 заявка (на зовнішніх газопроводах – 19, внутрішньобудинкових – 42), які надійшли від споживачів.

Інформуємо Вас, що при появі в приміщенні запаху газу споживачу необхідно негайно припинити користування газовими приладами, перекрити крани до приладів і на приладах, відчинити вікна або квартирки для провітрювання приміщення, не запалювати вогонь, не курити, не вмикати і не вимикати електроосвітлення і електроприлади, не користуватися електродзвінками, викликати аварійну службу ПрАТ «Уманьгаз» за телефоном 104.

Крім виконання вимог безпеки користування природним газом також слід пам’ятати про економне його використання.

Не допускайте, щоб працювали газові прилади без потреби, не використовуйте газові плити з метою опалення – це небезпечно. Закривайте посуд кришками під час приготування їжі, це дасть змогу зекономити біля 15% газу. Закривайте щільно дверці включеної духовки. Економно використовуйте гарячу воду. Бережіть тепло в квартирах.

Економне використання природного газу — це не тільки турбота про сімейний бюджет, але й дбайливе ставлення до природи.

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло