Протягом січня 2022 року згідно з заявами споживачів, фахівцями
ПрАТ «Уманьгаз» виготовлено та видано:

15 технічних умов та заключено договорів на реконструкцію житлових будинків та квартир, щодо поліпшення газового теплогенеруючого обладнання;

1 технічна умова на нестандартне приєднання нових об’єктів до ГРМ.

Проведено заміну 91 газового лічильника.

Власники будинків і квартир на правах особистої власності повинні своєчасно укладати договори на технічне обслуговування газового обладнання та перевірку димоходів, вентиляційних каналів.

Звертаємо Вашу увагу, що всі роботи, пов’язані з заміною, додатковим встановленням газових приладів, або зміною в газових мережах, виконуються з відома фахівців ПрАТ «Уманьгаз».

 Протягом січня бригадами АДС ПрАТ «Уманьгаз» виконано 464 заявки, про витоки природного газу, зокрема: м. Умань – 298 заявок, смт. Маньківка – 109 заявок, м. Христинівка – 57 заявок, які надійшли від споживачів.

Інформуємо Вас, що при появі в приміщенні запаху газу споживачу необхідно негайно припинити користування газовими приладами, перекрити крани до приладів і на приладах, відчинити вікна або квартирки для провітрювання приміщення, не запалювати вогонь, не курити, не вмикати і не вимикати електроосвітлення і електроприлади, не користуватися електродзвінками, викликати аварійну службу ПрАТ «Уманьгаз» за телефоном 104.

Крім виконання вимог безпеки користування природним газом, також слід пам’ятати  про економне його використання.

Не допускайте, щоб працювали газові прилади без потреби, не використовуйте газові плити з метою опалення – це небезпечно. Закривайте посуд кришками під час приготування їжі, це дасть змогу зекономити біля 15% газу. Закривайте щільно дверці включеної духовки. Економно використовуйте гарячу воду. Бережіть тепло в квартирах.

Економне використання природного газу — це не тільки турбота про сімейний бюджет, але й дбайливе ставлення до природи.

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло