Протягом квітня 2022 року згідно з заявами споживачів, фахівцями
ПрАТ «Уманьгаз» виготовлено та видано:

10 технічних умов на реконструкцію житлових будинків та квартир, щодо поліпшення газового теплогенеруючого обладнання.

У відповідності до Закону України від 16.06.11 №3533-VI «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» замінено 92 одиниці газових лічильників.

Звертаємо Вашу увагу, що всі роботи, пов’язані з заміною, додатковим встановленням газових приладів, або зміною в газових мережах, виконуються з відома фахівців ПрАТ «Уманьгаз».

 Протягом квітня місяця бригадами АДС ПрАТ «Уманьгаз» виконано 367 заявок, про витоки природного газу, зокрема: м. Умань – 151 заявка (на зовнішніх газопроводах – 23, внутрішньобудинкових – 128), смт. Маньківка – 62 заявки (на зовнішніх газопроводах – 20, внутрішньобудинкових – 42), м. Христинівка – 154 заявки (на зовнішніх газопроводах – 135, внутрішньобудинкових – 19), які надійшли від споживачів.

Інформуємо Вас, що при появі в приміщенні запаху газу споживачу необхідно негайно припинити користування газовими приладами, перекрити крани до приладів і на приладах, відчинити вікна або квартирки для провітрювання приміщення, не запалювати вогонь, не курити, не вмикати і не вимикати електроосвітлення і електроприлади, не користуватися електродзвінками, викликати аварійну службу ПрАТ «Уманьгаз» за телефоном 104.

Допуск працівників підприємства до газових приладів споживача природного газу, здійснюється при пред’явленні ними службового посвідчення.

Крім виконання вимог безпеки користування природним газом, також слід пам’ятати  про економне його використання.

Економне використання природного газу —  не тільки турбота про сімейний бюджет, але й дбайливе ставлення до природи.

Звертаємо Вашу увагу! Незважаючи на ситуацію, яка склалася в Україні,         Побутовий споживач, який за умовами договору розподілу природного газу розраховується за лічильником газу, зобов’язаний щомісяця станом на 01 число місяця знімати фактичні показання лічильника газу та протягом п’яти діб (до 05 числа включно) надавати їх Оператору ГРМ у спосіб, визначений договором розподілу природного газу, проводити оплату за раніше надані послуги з газопостачання.

Передача показників здійснюється за телефонами: 0 800 50 45 67, (04744) 4-82-04 та (04744) 4-84-96.

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло