Протягом березня 2023 року згідно з заявами споживачів, фахівцями
ПрАТ «Уманьгаз» виготовлено та видано:

16 технічних умов на реконструкцію житлових будинків та квартир, щодо поліпшення газового теплогенеруючого обладнання.

У відповідності до Закону України від 16.06.11 №3533-VI «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» замінено 151 одиницю газових лічильників та встановлено 4 одиниці газових лічильників.

Протягом березня місяця бригадами АДС ПрАТ «Уманьгаз» виконано 295 заявок про витоки природного газу, які надійшли від споживачів.

Бригади аварійної служби, попри війну, працюють цілодобово, щоб вчасно усувати причини небезпечних ситуацій та здійснювати безперебійне газопостачання до споживачів.

Звертаємо Вашу увагу!

У сучасному світі, важко уявити щоденний побут без газу. Він забезпечує комфорт і зручність в повсякденному житті: це і опалення, і гаряче водопостачання, і приготування їжі.  Але при неправильному поводженні існує велика небезпека пожежі, вибуху і навіть отруєння випарами газу. 

За своєю природою чадний газ є підступним. Він не має смаку, запаху та безбарвний, що робить його невидимою загрозою для всіх, хто проживає в будинку з високим рівнем СО. Це означає, що Ви не матимете жодного попередження, крім сигналізації про чадний газ. Деякі люди думають, що відчувають його запах, однак це поширена помилка.

На щастя, цей непомітний газ можна легко виявити за допомогою сучасних технологій. Детектори чадного газу є найкращим і найпростішим способом запобігання отруєнню СО. Для запобігання аварійним ситуаціям, для збереження здоров’я і життя рідних і близьких, необхідно подбати про встановлення газосигналізатора у квартирі (будинку).

Газосигналізатор газу – це вимірювальний електронний прилад, який призначений для автоматичного і безперервного контролю концентрації вибухонебезпечних і токсичних газів в повітряному середовищі. Він реагує на підвищення концентрації шкідливих випарів в закритому приміщенні і видає світловий/звуковий сигнал, що повідомляє про небезпеку.

Газосигналізатор – це вкрай необхідний атрибут у кожній оселі, який дозволяє запобігти газовій аварії чи отруєнню.

При появі в приміщенні запаху газу споживачу необхідно викликати аварійну службу за телефоном 104. 

Всі роботи, пов’язані з заміною, додатковим встановленням газових приладів, або зміною в газових мережах, повинні виконуватися за участю та відома фахівців ПрАТ «Уманьгаз».

Будьте обережні з побутовим газом, виконуйте всі вимоги щодо безпечної експлуатації газових приладів!

Побутовий споживач, який за умовами договору розподілу природного газу розраховується за лічильником газу, зобов’язаний щомісяця станом на 01 число місяця знімати фактичні показання лічильника газу та протягом п’яти діб (до 05 числа включно) надавати їх Оператору ГРМ у спосіб, визначений договором розподілу природного газу.

Передача показників здійснюється за телефонами: (04744) 4-11-05, (04744) 4-11-04, 0 800 50 45 67.

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло