Фахівці ПрАТ «Уманьгаз» звертають Вашу увагу, що оплата вартості послуги з розподілу природного газу відповідно до Типового договору розподілу природного газу здійснюється Споживачем, який є побутовим, до 20 числа (включно) місяця, в якому надаються послуги з розподілу природного газу, на підставі рахунка.

Завдяки сплаченим Вами коштам, ПрАТ «Уманьгаз» проводить підготовку до опалювального сезону 2023-2024рр.

За ці кошти ПрАТ «Уманьгаз»:

  • замінює та ремонтує газопроводи;
  • модернізує шафові та газові регуляторні пункти, які понижують та підтримують тиск у мережах;
  • забезпечує роботу екстреної служби 104, яка виїжджає на виклики споживачів та локалізує витоки природного газу;
  • проводить технічний огляд та комплексне приладове обстеження та споруд на них;
  • капітально ремонтує станції катодного захисту, які убезпечують сталеві газопроводи від корозії;
  • виконує ряд інших робіт, від яких залежить функціонування газорозподільчої системи.

ПрАТ «Уманьгаз» нагадує, що для кожного споживача, хто опинився в скрутному матеріальному становищі або бажає повернутися в статус сумлінного споживача, підприємство пропонує договір реструктуризації боргу. Тобто, споживачі, які з різних причин не можуть повернути підприємству всі борги єдиним платежем, можуть повертати їх частинами.

   Оператор газорозподільної мережі не здійснює продаж природного газу. Наша компанія відповідає за надання послуг розподілу природного  газу від постачальників до кінцевих споживачів, забезпечуючи безперебійну роботу газової мережі та доставку газу до будинків, підприємств та інших споживачів.

Шановні споживачі! Адміністрація ПрАТ «Уманьгаз» закликає з особливою ретельністю перевіряти реквізити, за якими Ви перераховуєте кошти за розподіл природного газу. Це допоможе уникнути сплати на невідомі рахунки, з яких потім повернути платіж буде неможливо.

У випадку необхідності отримання додаткової інформації просимо Вас звертатись за номерами телефонів: (04744) 4-11-04, (04744) 4-11-05.

ПрАТ «Уманьгаз» щиро вдячне Всім хто вчасно та в повному обсязі оплачує рахунки. Будьте уважними і бережіть себе та своїх рідних.

Зробіть свій внесок в перемогу – сплатіть за розподіл природного газу вчасно!

Адміністрація ПрАТ «Уманьгаз»

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло