Шановні споживачі природного газу!

За отриманою інформацією на території м. Умань та Уманського району діє організоване шахрайське угруповання, яке представляється працівниками газової компанії.

Щоб не стати жертвою шахраїв, рекомендуємо вимагати від незнайомих вам людей, які представляються працівниками газової компанії, службове посвідчення встановленого зразка (яке містить фотокартку, ПІБ працівника, зазначено посаду, реєстраційний номер, логотип, підпис Голови Правління та печатку підприємства).

Працівники ПрАТ «УМАНЬГАЗ» обов’язково мають при собі службове посвідчення і з розумінням відносяться до вимоги його показати, за вашим проханням.

Якщо у вас під дверима стоїть людина, котра стверджує, що вона представник ПрАТ «УМАНЬГАЗ», запитайте її прізвище та зателефонуйте на номери – +38 099 391 36 23 або контакт-центр  0 800 50 45 67, щоб дізнатись чи дійсно такий працівник працює та що входить до його повноважень. Якщо дана особа не реагує на ваше прохання  надати документи і надалі продовжує знаходитись на території вашого помешкання, це вже є порушення законодавства і ви сміливо можете звертатися до поліції, зателефонувавши на екстрений номер «102».

ПрАТ «УМАНЬГАЗ» закликає споживачів бути пильними та уважними.

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло