Останнім часом, при виконанні робіт з утеплення житлових, громадських будинків та інших будівель (по фасаду яких прокладено газопроводи), допускаються грубі порушення, що ускладнюють їх огляд і експлуатацію. Зокрема, під утеплювач приховуються зовнішні та внутрішні газопроводи, що може призвести до непередбачених наслідків техногенного характеру.
ПАТ «Уманьгаз», при виявленні вказаних неправомірних дій, буде змушене припиняти газопостачання по газопроводах до усунення порушень.
Для недопущення вказаних ситуацій, розуміючи важливість утеплення будинків, ПАТ «Уманьгаз» пропонує звертатись замовникам за нижчевказаними телефонами для узгодження дій.
Одночасно нагадуємо про необхідність фарбування власниками газопроводів, а також огляду та (при необхідності) ремонту, заміни окремих елементів кріплень зовнішніх газопроводів.
Пам’ятайте!!! Належний рівень уваги та своєчасність виконання робіт дозволить Вам зекономити кошти та продовжити термін експлуатації систем газопостачання Ваших об’єктів.
Нагадуємо про необхідність виконання чергових перевірок технічного стану димових та вентиляційних каналів газифікованих приміщень та своєчасну підготовку до наступного опалювального періоду.
За довідками звертатися за телефонами: 4-54-02 – служба експлуатації газових мереж, 4-51-60 – виробничо-технічний відділ, 104 – аварійно-диспетчерська служба.
Адміністрація ПАТ «Уманьгаз»

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло