Протягом травня 2022 року згідно з заявами споживачів, фахівцями ПрАТ “Уманьгаз” виготовлено та видано:

13 технічних умов на реконструкцію житлових будинків та квартир, щодо поліпшення газового теплогенеруючого обладнання.

1 технічне завдання.

У відповідності до Закону України від 16.06.11 №3533-VI «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» замінено 68 одиниць газових лічильників.

Звертаємо Вашу увагу, що всі роботи, пов’язані з заміною, додатковим встановленням газових приладів, або зміною в газових мережах, виконуються з відома фахівців ПрАТ «Уманьгаз».

Крім того повідомляємо, що відповідно до Кодексу газорозподільних систем:

  • сільськогосподарські роботи в охоронних зонах проводяться власниками, орендарями земельних ділянок, землевласниками та землекористувачами з попереднім повідомленням про їх початок Оператора ГРМ;
  • ·                 проведення ремонтних будівельних  та/або земляних робіт в охоронній зоні ГРМ здійснюється відповідно до законодавства за письмовим погодженням Оператора ГРМ.

 Протягом травня місяця бригадами АДС ПрАТ «Уманьгаз» виконано 223 заявки, про витоки природного газу, зокрема: м. Умань – 89 заявок (на зовнішніх газопроводах – 18, внутрішньобудинкових – 71), смт. Маньківка – 59 заявок (на зовнішніх газопроводах – 15, внутрішньобудинкових – 44), м. Христинівка – 75 заявок (на зовнішніх газопроводах – 55, внутрішньобудинкових – 20), які надійшли від споживачів.

Інформуємо Вас, що при появі в приміщенні запаху газу споживачу необхідно викликати аварійну службу ПрАТ «Уманьгаз» за телефоном 104.

Допуск працівників підприємства до газових приладів споживача природного газу, здійснюється при пред’явленні ними службового посвідчення.

Економне використання природного газу —  не тільки турбота про сімейний бюджет, але й дбайливе ставлення до природи.

Передача показників здійснюється за телефонами: 0 800 50 45 67, (04744) 4-82-04 та (04744) 4-84-96.

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло