У зв’язку зі збройною агресією Російської Федерації проти України, повітряними атаками, де цілями ураження стали об’єкти критичної інфраструктури, почали створюватися проблеми для України.  Внаслідок цього, у багатьох регіонах є нестача електроенергії, води та газу, які так нам необхідні. Щодня ми ощадливо використовуємо електроенергію, щоб енергосистема витримала навантаження. Кожен з нас може внести свій вклад в Перемогу та допомогти державі і Збройним силам України її наблизити, шляхом відмови від паперових рахунків, замінивши їх на електронні, та зробити оплату за послуги розподілу природного газу наперед. А крім того, можна заощадити на банківській комісії та врятувати від вирубки цілі ліси дерев, а також зекономити електроенергію та воду, необхідні для виготовлення паперу та друку.

ПрАТ «Уманьгаз» також робить свій внесок у Перемогу, відповідно до поставлених державою завдань. Тому звертається до своїх споживачів з пропозицією проведення оплати за розподіл природного газу наперед, адже сума оплати є стабільною протягом року.

В разі отримання консультацій з будь-яких питань телефонуйте за номерами:  (04744) 4-11-04, (04744) 4-11-05, (04744) 4-82-04.

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло