Фахівці ПрАТ «Уманьгаз» звертають Вашу увагу, що оплата вартості послуги з розподілу природного газу відповідно до Типового договору розподілу природного газу здійснюється Споживачем, який є побутовим, до 20 числа (включно) місяця, в якому надаються послуги з розподілу природного газу, на підставі рахунка.

Сплачені Вами кошти використовуються для обслуговування мереж. Цілодобово працівники ПрАТ «Уманьгаз» підтримують та контролюють тиск природного газу в газорозподільній системі, виявляють та усувають витоки газу, виконують поточні ремонти, осучаснюють мережі газопостачання, ліквідують аварійні ситуації.

Договір постачання природного газу споживач укладає з постачальником на власний розсуд, проте за послугу розподілу природного газу необхідно проводити оплату газорозподільній компанії – ПрАТ «Уманьгаз».

Сплачуйте за розподіл природного газу, адже Ваша безпека в пріоритеті.

Шановні споживачі! Адміністрація ПрАТ «Уманьгаз» закликає з особливою ретельністю перевіряти реквізити, за якими Ви перераховуєте кошти за розподіл природного газу. Це допоможе уникнути сплати на невідомі рахунки, з яких потім повернути платіж буде неможливо.

У випадку необхідності отримання додаткової інформації просимо Вас звертатись за номерами телефонів: (04744) 4-11-04, (04744) 4-11-05.

ПрАТ «Уманьгаз» щиро вдячне Всім за вчасно та в повному обсязі оплачені рахунки. Будьте уважними і бережіть себе та своїх рідних.

Зробіть свій внесок в перемогу – сплатіть за розподіл природного газу вчасно!

Адміністрація ПрАТ «Уманьгаз»

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло