Товариством протягом листопада 2023 року:

 виготовлено та видано технічних умов на реконструкцію системи газопостачання  –   29 шт., згідно з заявами споживачів;

замінено 187 одиниць газових лічильників та встановлено 33 газових лічильника, у відповідності до Закону України від 16.06.11 №3533-VI «Про забезпечення комерційного обліку природного газу»;

виконано 515 заявок про витоки природного газу, які надійшли від споживачів.

Звертаємо Вашу увагу!

Оплата вартості послуги з розподілу природного газу відповідно до Типового договору розподілу природного газу здійснюється Споживачем, який є побутовим, до 20 числа (включно) місяця, в якому надаються послуги з розподілу природного газу, на підставі рахунка Оператора ГРМ.

Плата за розподіл газу використовується на обслуговування та утримання газових мереж, роботу аварійно-диспетчерської служби. Щодня працівники ПрАТ «Уманьгаз» підтримують та контролюють тиск природного газу в газорозподільній системі, щоб споживачі мали змогу постійно користуватися газом, щоб газова система працювала. Вони знаходять витоки газу, виконують поточні ремонти, ремонтують труби, замінюють та осучаснюють газове обладнання, ліквідують аварії.

Щоб не стати жертвою шахраїв, радимо від незнайомих вам людей, які представляються працівниками ПрАТ «Уманьгаз», вимагати пред’явити посвідчення та назвати прізвище. Якщо виникають додаткові сумніви – телефонуйте «104», щоб дізнатись, чи працює в ПрАТ «Уманьгаз» такий працівник та які його повноваження.

Якщо дані особи не реагують на Ваше прохання  надати документи і надалі продовжують знаходитись на території вашого подвір’я чи вашому житлі – порушення вимог законодавства і Ви можете звертатися до поліції, зателефонувавши на екстрений номер «102».

Інформуємо Вас, що при появі в приміщенні запаху газу споживачу необхідно викликати аварійну службу ПрАТ «Уманьгаз» за телефоном 104.

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло