ДОВОДИМО ДО ВАШОГО ВІДОМА!

         Обов’язковою умовою відображення в платіжках на оплату за спожитий газ від компанії постачальника природного газу вірного і актуального споживання газу є ВЧАСНА ПЕРЕДАЧА ПОКАЗНИКІВ лічильника газу  до ПрАТ «УМАНЬГАЗ».

          Згідно   вимог  чинного законодавства,  а   саме  Кодексу  ГРМ, пункт 4 глава 4 розділу ІХ https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1379-15#Text), робити це необхідно з 01 по 05 число включно місяця, наступного за місяцем споживання.

        Наголошуємо, що споживачам, які передають показники лічильника газу із запізненням або взагалі не передають, обсяг спожитого газу за розрахунковий місяць визначається на рівні планового місячного обсягу споживання на відповідний період, що розраховується з урахуванням групи споживання побутового споживача. Саме це є головною причиною некоректного нарахування у платіжках за спожитий газ, які Ви отримуєте від компанії постачальника природного газу.

        Повідомляємо для Вас зручні способи своєчасно передавання показників лічильника  природного газу:

  • через телефон контакт-центру 0 800 50 45 67 (дзвінки  безкоштовні з будь-якого оператора мобільного та провідного зв’язку);
  • через телефони Центру обслуговування клієнтів  380-4744- 4-11-04; 380-4744- 4-11-05;
  • через  особистий кабінет Газоліна он-лайн;
  • безпосередньо у відділеннях ПрАТ «УМАНЬГАЗ» за адресами:   м. Умань, вул. Дерев’янка, 19;

                        м.Умань, вул. Небесної Сотні 17/1;  

                        м.Христинівка, вул.Соборна,44;

                        смт.Маньківка, вул.Шевченка,4 а.

З повагою, Адміністрація ПрАТ «УМАНЬГАЗ».

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло