Шановні споживачі!

Звертаємо Вашу увагу на те, що на території Черкаської області,  в межах м. Умані та Уманського  району, діяльністю з розподілу природного газу на підставі ліцензії виданої Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (надалі – НКРЕКП, Регулятор) від 19.06.2017 № 808 (в редакції зі змінами, внесеними Постановою НКПЕКП від 11.06.2019 № 1024), займається ПРИВАТНЕ  АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО  «УМАНЬГАЗ» (код ЄДРПОУ: 03361419)

На сьогоднішній день, ліцензія на право провадження господарської діяльності з розподілу природного газу в межах території міста Умань, Уманського  району Черкаської області, видана ПрАТ  «УМАНЬГАЗ» діюча та безстрокова. 

Наголошуємо на тому, що ПРИВАТНЕ  АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО  «УМАНЬГАЗ» є самостійною юридичною особою та не має відношення до юридичних осіб, а саме: ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» та  АКЦІОНЕРНОНЕ ТОВАРИСТВО «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ЧЕРКАСИГАЗ».

ПрАТ «Уманьгаз» продовжує надавати послуги  з розподілу природного газу в штатному режимі.

Наголошуємо, що жодним нормативним актом не передбачене звільнення споживачів від оплати за послуги з розподілу природного газу.

Будьте уважні! Користуйтеся, лише інформацією,

 яка надана з офіційних джерел.

З повагою, адміністрація ПрАТ «Уманьгаз».

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло