Протягом березня 2024 року Товариством:

– виготовлено та видано 28 технічних умов на реконструкцію системи газопостачання  відповідно до заяв споживачів;

– здійснено замінену 168 одиниць газових лічильників;

            – встановлено 3 газових лічильника, у відповідності до Закону України від 16.06.11 №3533-VI «Про забезпечення комерційного обліку природного газу»;

– опрацьовано 190 заявок щодо витоків природного газу, зокрема: м. Умань – 88 заявок, смт. Маньківка – 52 заявки, м. Христинівка – 50 заявок.

Звертаємо Вашу увагу!

Оплата вартості послуги з розподілу природного газу відповідно до Типового договору розподілу природного газу здійснюється Споживачем, який є побутовим, до 20 числа (включно) місяця, в якому надаються послуги з розподілу природного газу, на підставі рахунка Оператора ГРМ.

ПрАТ «УМАНЬГАЗ» нагадує, що при оплаті за послуги з розподілу природного газу, важливо вказувати у призначенні платежу: ПІБ, адресу газифікованого помешкання та 8-ми значний особовий рахунок. Це необхідно, щоб кошти були зараховані за Вашим особовим рахунком та відобразилися у білінговій системі правильно і швидко. У разі, якщо споживач не вказує належним чином свої дані під час оплати, платіж ідентифікується в системі як «нез’ясований платіж», а в той же час у особистому кабінеті буде накопичуватися заборгованість.

Плата за розподіл газу використовується на обслуговування та утримання газових мереж, роботу аварійно-диспетчерської служби. Щодня працівники ПрАТ «УМАНЬГАЗ» підтримують та контролюють тиск природного газу в газорозподільній системі, щоб споживачі мали змогу постійно користуватися газом. Вони знаходять витоки газу, виконують поточні ремонти, ремонтують труби, замінюють, осучаснюють газове обладнання та ліквідують аварії.

ПрАТ «УМАНЬГАЗ» дякує всім, хто своєчасно сплачує за послугу розподілу природного газу та тим самим підтримує економіку нашої країни.

Інформуємо Вас, що при появі в приміщенні запаху газу споживачу необхідно негайно викликати аварійну службу ПрАТ «УМАНЬГАЗ» за телефоном 104.

Будьте обережні з побутовим газом, виконуйте усі вимоги щодо безпечної експлуатації газових приладів! Бережіть себе та своїх близьких!

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло