Відповідно до абзацу 2 пункту 6.6 розділу VІ  Постанови НКРЕКП від 30.09.2015р №2498 «Про затвердження Типового договору розподілу природного газу»:

  «Оплата вартості послуги з розподілу природного газу за цим Договором здійснюється Споживачем, який є побутовим, до 20 числа (включно) місяця, в якому надаються послуги з розподілу природного газу, на підставі рахунка Оператора ГРМ».

За ці кошти ПрАТ «УМАНЬГАЗ»:

  • замінює та ремонтує газопроводи;
  • модернізує шафові та газові регуляторні пункти, які понижують та підтримують тиск у мережах;
  • забезпечує роботу екстреної служби 104, яка виїжджає на виклики споживачів та локалізує витоки природного газу;
  • проводить технічний стан газопроводів і споруд на них, шляхом проведення комплексного технічного огляду (обходу) трас газопроводів, технічного обстеження, в тому числі комплексного приладового обстеження;
  • ремонтує станції катодного захисту, які убезпечують сталеві газопроводи від корозії;
  • забезпечує стабільну та безперебійну роботу газової мережі та постачання природного газу до будинків, підприємств та інших споживачів;
  • забезпечує підготовку до нового опалювального сезону;
  • виконує ряд інших робіт, від яких залежить функціонування газорозподільної системи.

    Оператор газорозподільної мережі не здійснює продаж природного газу. Наша компанія відповідає за надання послуг розподілу природного  газу від постачальників до кінцевих споживачів.

Шановні споживачі! Адміністрація ПрАТ «УМАНЬГАЗ» закликає з особливою ретельністю перевіряти реквізити, за якими ви перераховуєте кошти за послугу з розподілу природного газу. Це допоможе уникнути трати часу на повернення помилково сплачених коштів.

Зверніть увагу! У призначенні платежу слід обов’язково вказати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння.

У випадку необхідності отримання додаткової інформації просимо вас звертатись за номерами телефонів: (04744) 4-11-04, 0 800 50 45 67.

ПрАТ «УМАНЬГАЗ» щиро вдячне всім хто вчасно та в повному обсязі оплачує рахунки. Будьте уважними і бережіть себе та своїх рідних.

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло