З метою запобігання аварійним ситуаціям та підвищення рівня безпеки газокористування у період настання опалювального сезону в державі, керівництвом ПАТ «Уманьгаз» розпочато планові роботи з перевірки безпечної експлуатації газових приладів на території обслуговування підприємства.
Просимо звернути увагу споживачів, що створено комісію з перевірки експлуатації об’єктів газопостачання, до повноважень якої включено: здійснення адресних обходів, технічне та комплексне приладове обстеження з метою виявлення порушень безпеки експлуатації газового обладнання.
Нагадуємо, що нагромадження матеріалів, організація стоянок автотранспорту, посадка дерев, будь – яке будівництво ближче двох метрів до газопроводу ЗАБОРОНЕНО!
Працівники служби часто зустрічаються із проблемою забудови виходів із землі газових труб, фасадних газопроводів, вимикаючих пристроїв, що заважає їх своєчасному обслуговуванню та ремонту, а в разі аварії – відключенню. Будівництво гаражів, кіосків, магазинів на газопроводі істотно ускладнює його нормальне обслуговування, що може призвести до аварійних ситуацій.
Зауважуємо, що в разі невідповідності чи неналежного оформлення документів на газоспоживаюче обладнання, відповідно до чинного законодавства буде надано офіційний термін для їх усунення з послідуючим контролем виконання. В разі ігнорування законних вимог, в подальшому будуть прийняті міри реагування з можливим відключенням від газопроводу.
Для того, щоб природний газ працював виключно на благо споживачів, необхідно пам’ятати – безпека залежить від нас!

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло