ПрАТ «Уманьгаз» надає на розгляд споживачів та громадськості проект структури тарифу на послуги розподілу природного газу на 2022 рік

     Відповідно до   Постанови НКРЕКП від 30.06.2017 р. № 866 “Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг”,  ПрАТ “Уманьгаз” оголошує про початок відкритого обговорення проекту структури тарифу на послуги  розподілу природного газу на 2022 рік.

Основною метою обговорення є приведення тарифу до економічно обгрунтованого рівня для приведення до конкурентного рівня заробітної плати працівників ПрАТ «Уманьгаз», перегляду витрат на  матеріали та послуги для забезпечення якісного надання послуг з розподілу природного газу, а також включення до тарифу плати за право користування державним майном згідно Постанови КМУ від 21.02.2017  № 95.

    Зауваження та пропозиції  від зацікавлених осіб приймаються до 27 жовтня 2021 року включно на  електронну адресу: office@umangaz.com.ua.

       Відкрите обговорення проекту структури тарифу на послуги розподілу природного газу ПрАТ «Уманьгаз» на 2022 рік  відбудеться 28 жовтня 2021 року о 10-00 год. за адресою м. Умань, вул. Деревʼянка, 19  ( 2 поверх, актовий зал)

  За результатами  відкритого обговорення буде складено протокол, розміщено його на офіційному веб-сайті  та направлено до НКРЕКП.

Розрахунок тарифу на послуги розподілу природного газу на 2022 рік (у форматі pdf-файлу)

Обґрунтування щодо перегляду структури тарифу на послуги розподілу природного газу (у форматі pdf-файлу)

18 жовтня 2021 року.

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло