28 жовтня 2021 року о 10:00 год. голова правління ПрАТ «Уманьгаз» Кириняченко В.В. провів громадське слухання (відкрите обговорення) проекту структури тарифу на послуги з розподілу природного газу на 2022 рік. У зв’язку з великою кількістю зареєстрованих та бажаючих відвідати відкрите обговорення Проекту тарифу, слухання проводилось на території підприємства.

На засіданні були присутні міський голова Умані Плетньова Ірина Григорівна, голова Уманської районної державної адміністрації Миклащук Ігор Миколайович, депутати Уманської міської ради, Уманської районної державної адміністрації, представники засобів масової інформації, об’єднаних територіальних громад, споживачі природного газу.

Під час відкритого обговорення присутні обсудили питання тарифу за розподіл природного газу, висловили свої думки, зауваження, заперечення щодо формуванню проекту структури тарифу на розподіл природного газу на 2022 рік.

Під час обговорення голова правління надавав відповіді на найбільш важливі питання.

За результатами зустрічі було підготовлено, підписано Протокол відкритого обговорення проекту структури тарифу на послуги з розподілу природного газу на 2022 рік, де були враховані пропозиції та зауваження.

28 жовтня 2021 року. Адміністрація

Архів
Особистий кабінет Видео Тепло